mandag, april 12, 2010

Projektet i ord og billeder

Her følger en kort opdatering af projektet og et par billeder.

Båden ankommer en sneklædt januar morgen til min forhave.
Båden var MEGET billig, eneste klausul var at den skulle fjernes HURTIGT!!
Så der var ikke andet at gøre end at hente og lægge den i den 1 meter høje sne i forhaven, da der selvfølgelig heller ikke fulgte et stativ med i købet.


Det var ikke meningen at min forhave skulle have et så dramatisk udtryk, men vi kunne -som Kaptajn Haddok ville have sagt det *^?=%/&"/()%&)#"§½??"¤)" ikke få den gamle køl af selvom alle kølbolte var fjernet!

Efter snedriven var smeltet i marts kunne afmonteringen af kølen begynde, og efter et par velplacerede smæk med en forhammer og diverse snit med vinkelsliberen overgav den gamle jernkøl på 560 kg. sig.
-Til stor ærgelse for sejlerkammeraterne, blev båden nu monteret i en mere arbejdsvenlig og ikke kapsejlende position -flere naboer og sejlerkammerater havde allerede i snedriven nået at drømme sig ud på et hårdt opkryds med de 30 graders krnægning.....


Afmontering af alle beslag og løse dele er påbegyndt.
Der er mange kilo beslag og teaktræ gemt rundt om på den ellers flush-dækkede båd.
-alt skal væk og båden blev vasket flere gange da den mest af alt mindede om en gammel bundgarnsjolle med dam!

Billederne nedenfor ser slemme ud, men det er vurderingen at skroget er sundt og uden skader.
Der er ingen delamineringer i laminatet og hele bundsektionen i en Elvström 717 er lavet i massiv glasfiber, så det er nemt og ligetil at arbejde med bunden, bundstokke og forstærkninger.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar