tirsdag, juni 21, 2011

Maria - et rigtigt mandfolk

Sej kvinde hende Maria, hun er mindst lige så meget mandfolk som de mandlige gaster.
Hun sad 6 timer lørdag og 5 timer søndag og sleb glasfiber nede i båden, -kun afbrudt af et par enkelte smøgpauser! Nu er 90% af støbearbejdet nede i båden afsluttet og der mangler kun at blive støbt enkelte steder oppe i ruftaget og ude under cockpittet, men det venter vi med til båden bliver vendt om en af de kommende uger.

I stedet for at skulle sidde/ligge og støbe epoxy oppe under ruffet over hoved på en selv, så er det meget nemmere at vente til båden bliver vendt, -og den skal alligevel vendes for at kølsvinet kan blive spartlet og slebet glat udvendigt.

Hvis man ser på de gamle artikler her på bloggen, kan man læse om  det 1,5 meter lange og 20 cm. brede hul der blev skåret i båden for at fjerne det gamle køl-skæg, dette skal nu spartles og slibes udvendigt inden der skæres hul i kølsvinet, der hvor svingkølen skal monteres.

Her foto af udskæringen af det gamle kølsvin.


Herunder et par fotos af det hul der skal skæres i båden så svingkølen kan monteres. Billederne er fra den franske båd svingkølen oprindeligt stammer fra.Ingen kommentarer:

Send en kommentar